15 jaar bestaan NCD

15 jaar bestaan :

Afgelopen zondag 22 maart 2015 hebben wij met onze leden het 15 jaar bestaan van onze club gevierd.Deze middag/avond werd aan elkaar gezongen door een gast optreden van Mister P  en tussen door was onze eigen DJ Glenn  actief .De feestdag begon rond 13.00 uur voor onze eigen leden met koffie en wat lekkers erbij,de gasten waren vanaf 13.30 uur welkom en het werd een hele gezellige middag waarop uiteraard veel gedanst is.

Ook waren er 6 leden die vanaf het begin af aan al lid zijn van de Nowland Country Dancers ,dus al 15 jaar lid en die werden uiteraard in het zonnetje gezet.

Bedankt dat jullie de club al jaren trouw zijn Maria van Hal, Teun van Hal, Jo Kerkhof, Nettie Kerkhof, Bert Coppens en Suzanne Coppens  

al 15 jaar lid
al 15 jaar lid

De organisatie Country Travel heeft nog een reis voor 1 persoon ter beschikking gesteld die wij onder onze leden mochten verloten en de gelukkige winnares was Nellie Lunenburg.  Nellie proficiat

Voor onze gasten was de middag rond 17.30 uur ten einde en toen zijn we met onze leden nog een paar uurtjes door gegaan met onder andere een heerlijk buffet.Na het eten heeft Mister P nog enkele nummers gezongen en werd er weer volop gedanst.

We kunnen gerust zeggen dat dit feest zeer geslaagd was.

Het bestuur wil dan ook alle aanwezige bedanken voor hun bijdrage en gezelligheid.